INSTRUCTIONS

Mörk Tryffel: Hacka den mörka chokladen och lägg i en bunke.

Värm grädden i en kastrull. Häll grädden över chokladen och låt stå ett par minuter innan du rör om.

Blanda tills all choklad har smält och tryffeln är helt slät.

Macaron: Sätt ugnen på 150 grader.

Vispa upp äggvitan till ett fast skum. Blanda ihop socker och den lilla mängden florsocker (80 g). Häll ner det i äggskummet och vispa ett par minuter.

Sikta resten av florsockret och mandelmjölet. Vänd ned allt i marängen och blanda försiktigt med slickepott tills marängen har blivit slät och fin. Här tillsätter man önskad färg och du kan även dela marängsmeten i 2 delar och tillsätta olika färger om så önskas.

Spritsa ut blandningen på bakplåtspapper ca 3 cm i diameter. Baka av på 150 grader i 12 minuter.

Spritsa saffranstryffeln på hälften av macaronerna och lägg på lock. Förvara i kyl i en tättslutande låda, låt stå minst en dag innan servering för bästa resultat.

Betyg

( 0 Betyg )

INGREDIENTS