INSTRUCTIONS

Tänk er en tjock fudge med djup chokladsmak, det här är det ultimata brownie receptet, laddat med ljuva snickersbitar. Underbart god!

Ställ ugnen på 175 grader. Lägg bakplåtspapper i en form på 20x20 cm. Täck hela formen även kanterna med bakplåtspapper, på så sätt blir det lätt att ta ur brownien ur formen när den är klar.

Ta en värmetålig skål, lägg i choklad och smör. Värm i mikrovågsugnen i intervaller mellan 20 och 30 sekunder, rör om lite då och då tills allt har smält (du kan även smält över ett vattenbad).

Tillsätt socker och rör om till en jämn smet. Vispa i ägg, ett i taget. Tillsätt mjöl och salt i chokladblandningen och rör försiktigt, helst med en slickepott, tills du fått en jämn och fin smet. Övermixa inte. Tillsätt sedan Snickers bitarna.

Häll smeten i formen och släta till toppen. Baka i 18-22 minuter tills kanterna är fasta men mitten ska fortfarande vara mycket mjuk. Var försiktig så att du inte överbakar. Testa med en tandpetare i mitten av brownien, när du tar ut tandpetaren bör den vara lite kladdig. Låt svalna helt och kyl sedan.

När brownien är riktigt kall lyfter du ur den ur formen med hjälp av kanterna av bakplåtspappret och skär den i bitar.

Förvara brownie i kylen i en lufttät burk i upp till 6 dagar. Dom kan även frysas i upp till 2-3 månader, tina dem över natten i kylskåpet.

Betyg

( 0 Betyg )

INGREDIENTS