INSTRUCTIONS

Här kommer ett sockersött recept på små sockerskålar 🤗 .

Mina formar är 5 cm i diameter. Men det går bra med vilken storlek som helst, bara det är av silikon eller någon annan form som är värmetålig så det inte smälter. Men tänk också på att inte använda någon form som det fastnar i. Lite knepigt, jag vet!

En annan sak som också är super viktig är värmen. Det här receptet kräver en termometer. Och 150 grader är inte att leka med. VAR FÖRSIKTIGA! Om du får sockret på dig så kommer du att bränna dig, och det kommer göra ont. Absolut ingenting för barn. Hoppas jag har varit tydlig nog nu. ☺️

Mätt upp alla ingredienser och häll ner i en kastrull.

Koka på medelhög värme tills sockret når 150 grader, rör om då och då. Tillsätt valfri färg och rör om.

Nu ska det varma sockret hällas upp i silikonformar. Mina formar är 5 cm i diameter. Men det går bra med vilken storlek som helst, bara det är av silikon eller någon annan form som är värmetålig så det inte smälter (dock ingen form som det fastnar i). Fyll formen/formarna 2/3 och vänd upp och ner. Det kommer att rinna ut socker så se till att ha ett bakplåtspapper under. Det kommer ta en stund innan sockret stelnar ordentligt och blir hårt, så ställ formen/formarna (fortfarande upp och ner) mellan 2 höga glas. Ta försiktigt ur formarna och fyll med önskad fyllning innan servering.

Betyg

( 0 Betyg )

INGREDIENTS