INSTRUCTIONS

Frasiga Veganska Pannkakor

Helt underbara veganska frasiga pannkakor som är superenkla att göra, toppa med mjölkfritt margarin och en massa lönnsirap 🤗 Hur gott!!!

Dom här fantastiska pannkakor är dessutom utan ägg, mjölk och mjöl. Perfekt till den som är allergisk.
Det är dessutom den lättaste smeten jag har gjort, blanda allt i en skål och börja steka direkt.

Jag tog ca 0,5 dl smet till varje pannkaka och stekte dom i mjölkfritt margarin för att få pannkakorna extra frasiga. Stek i en stekpanna på medelhög värme, vänd pannkakan när den har stelnat på ovansidan och fått en gyllenbrun färg på undersidan.
Bland dom godaste pannkakor jag har ätit! Så pass frasiga på utsidan så man tro att dom är friterade, men ändå perfekt mjuka i mitten. Mums!

Jag serverade mina vegansk pannkakor med en klick mjölkfritt margarin och massor av lönnsirap, men det går lika bra att servera med skivad banan, blåbär, hallon eller någon annan frukt eller bär.

Blanda alla ingredienser i en skål.

Ta ca 0,5 dl smet till varje pannkaka och stek dom i mjölkfritt margarin på medelhög värme, vänd pannkakan när den har stelnat på ovansidan och fått en gyllenbrun färg på undersidan.

Servera dom vegansk pannkakorna med en klick mjölkfritt margarin och lönnsirap. Du kan också servera med skivad banan, blåbär, hallon eller någon annan frukt eller bär.

Betyg

( 0 Betyg )

INGREDIENTS