INSTRUCTIONS

Sätt ugnen på 150 grader.

Vispa äggvitan med 1 msk socker till ett fast skum. Blanda socker och den lilla mängden florsocker (80g) och häll det i äggskummet och vispa ett par minuter.

Blanda resten av florsockret och mandelmjölet. Sikta ner det i äggskummet (för att undvika klumpar) och blanda försiktigt med slickepott tills marängen har blivit slät och fin. Tillsätt färg om så önskas.

Spritsa ut hjärtan på bakplåtspapper, ca 3 cm i diameter och 3,5 cm på höjden. Låt macarons vila i ca 20 minuter innan dom gräddas av så ytan hinner torka. Baka sedan på 150 grader i 12 minuter.

Gör en liten mängd smörkräm och tillsätt ca 1/3 lemon curd och blanda om. Spritsa fyllningen på hälften av macaronerna och lägg sedan på ett lock. Förvara macarons i kylskåp i en tättslutande låda. För bästa resultat, låt stå minst en dag innan servering.

Betyg

( 0 Betyg )

INGREDIENTS