INSTRUCTIONS

En tjusig dessert behöver oftast inte vara speciellt avancerad.
Den här hallonmoussen är både enkel, god och tar inte alls långt tid att göra.

Koka upp en hallonsås, tillsätt gelatinblad, vispa grädden och vänd ihop alltsammans. Häll upp i glas, bägare eller varför inte en finare dessertskål. Dekorera med lättvispad grädde och sen är den klar. Så snabbt och så enkelt får ni en dessert som både ser lyxig ut och smakar otroligt gott. Busenkelt!

Psst! Det går dessutom jättebra att förbereda dagen innan.

Lägg gelatinbladen i blött.

Koka upp hallon, socker och vatten i en kastrull. Ta bort kastrullen från plattan när hallonen har kokat upp ordentligt, tar ca 5 minuter. Tillsätt gelatinbladen. Ställ åt sidan för att svalna. Spar ca 1,5 dl av hallonsåsen som du på slutet häller över hallonmoussen som en spegel.

Vispa grädden. Vänd ner 1/3 av grädden i den avsvalnade hallonsåsen. Häll sedan ner hallonblandningen i resterande grädden och vänd runt försiktigt tills allt blandats ordentligt.

Häll upp moussen i glas och toppa till sist med hallonsåsen. Ställ in i kylen minst 1 timme för att stelna. Dekorera med vispad grädde.

Betyg

( 0 Betyg )

INGREDIENTS