INSTRUCTIONS

Chokladbollar med Nutella

Choklad x2. Om du älskar choklad lika mycket som jag måste du testa de här chokladbollarna.
En supergod smet som du fyller med nutella och rullar i kokos eller pärlsocker.

De här chokladbollarna är stora, precis som dom du kan köpa på ett café, fast mycket godare.
Det går även bra att göra chokladbollarna hälften så stora, alltså 32 st. Och om du inte tål nötter hoppar du bara över Nutella.

Klicka ut Nutella på ett bakplåtspapper eller lägg i en form på 10x10 cm och frys i minst 45 minuter.

Smält smöret och tillsätt kaffe, låt svalna något.

Mixa havregryn och kokos i en matberedare.

Blanda ihop alla torra ingredienser i en skål. Häll ner smör och kaffe och blanda ihop ordentligt.

Dela upp smeten i 16 delar eller ca 50g/st och ställ i kylen 15 minuter.

Platta till varje del, lägg i Nutella och nyp ihop till en boll. Rulla i kokos.

Låt stå i kylen minst 30 minuter innan servering.

Betyg

( 0 Betyg )

INGREDIENTS