Rulltårtsprinsess
15 minuter
25 minuter
8 bitar
Dessert
Botten- Ställ ugnen på 220 grader. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna och smörj med några droppar olja.
Vispa ägg och socker vitt och fluffigt. Tillsätt övriga ingredienser i äggsmeten och rör om till en slät smet. Bred ut smeten på bakplåtspappret. Grädda mitt i ugnen ca 5 minuter.
Stjälp upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper. Ta försiktigt bort pappret som kakan gräddats på. Låt svalna.
Glasskräm- Vispa grädden och blanda den med vaniljkrämen.
Montering- Bred ut hallonsylten över hela botten och sedan glasskrämen, men spar ca 1 dl av glasskrämen.
Rulla ihop tårtan från långsidan till en tjock rulle. Kavla ut marsipanen. Bred ut den sista glasskrämen över hela marsipanen. Lägg på rulltårtan och rulla ihop. Låt stå i kyl innan servering.