INSTRUCTIONS

Radiokaka

En fantastiskt god kaka som bakades mycket på 80-talet.
Radiokakan bara smälter i munnen, den påminner mycket om ischoklad fast med kex i. Själv är jag inte så förtjust i just ischoklad, men tänk vad ett litet kex kan göra. Vansinnigt god!

Klä en form som rymmer minst 1 liter med plastfolie eller bakplåtsapper.

Smält kokosfettet och chokladen på svag värme i en kastrull. Ställ åt sidan och låt det svalna något.

Vispa ägg och florsocker pösigt. Rör sedan ner den ljumma chokladen i äggsmeten och rör om ordentligt.

Börja med att breda ut ett lager choklad i botten av din form, lägg sedan kex och fortsätt att varva choklad och kex. Avsluta till sist med ett lager av chokladen.

Låt kakan stå i kylen minst 2 timmar innan du skär upp och serverar.

Betyg

( 0 Betyg )

INGREDIENTS