INSTRUCTIONS

Vegansk Kladdkaka med Tryffeltäcke

En härlig chokladdrömmen med ett mörkt tryffeltäcke. Hur gott!!! Vansinnigt gott!

Sätt ugnen på 175 grader. Lägg bakplåtspapper i botten på en rund springform på 22 cm.

Smält mjölkfritt margarin tillsammans med 100 g kokosgrädde. Tillsätt strösocker, kakao och vaniljsocker och rör om. Blanda sedan ner vetemjöl och salt.

Häll smeten i springformen och grädda mitt i ugnen ca 20 minuter. Den ska fortfarande vara väldigt kladdig när man tar ut den.

Värm kokosgrädden i en kastrull tills den precis börjar sjuda. Ta bort kastrullen från plattan och tillsätt chokladen. Rör om tills all choklad har smält. Häll chokladtryffeln över kladdkakan och ställ in i kylen 1,5-2 timme innan servering.

Betyg

( 0 Betyg )

INGREDIENTS