INSTRUCTIONS

Choklad + Hasselnötter = Trillingnötter, en klassiker som många älskar. Här kommer min version som innehåller Nutella.

Steg för steg hur du lyckas med en snygg och god trillingnöt med Nutella och mjölkchoklad hittar ni här
http://sweetandsweeter.se/blogginlagg-om-mig/trillingnot-med-nutella/

Börja med att rosta 200 g hasselnötter. Häll sedan nötterna i en handduk och gnugga så skalet försvinner. Låt svalna!

Spritsa ut små nutella pluppar på bakplåtspapper. Sätt tre nötter på vardera plupp. Ställ in i frys 10 minuter.

Smält 400 g mjölkchoklad.

Ta ut nötterna ut frysen. Nu är det bara att börja doppa. Tips! Jag tog en tandpetare till hjälp. Stick ner tandpetaren i mitten av varje trillingnöt och doppa i chokladen. Väldigt smidigt!

Ta chokladen som blev över och häll upp i en spritspåse och spritsa över trillingnötterna.

Ställ in i kylskåpet så dom stelnar ordentligt innan servering.

Betyg

( 0 Betyg )

INGREDIENTS