Semifinal!!!

Helt amazing! Som jag har kämpat för det här (fast det inte har gått så där jätte bra alla avsnitt) och nu är det nära. SEMIFINAL!!! Men vägen ditt har varit tuff, och i senaste avsnittet gick inte paradbaket speciellt bra för nån utav oss i tältet. Men i utmaningen gick det betydligt bättre.

I senaste avsnittet av Hela Sverige bakar var det Frankrike som stod på schemat. Mille Feuille (1000 blad) närmare bestämt. Men att baka en smördeg på kort tid utomhus i ett tält är verkligen ingenting jag rekommenderar. Men som tur var så var jag inte ensam om att inte hinna grädda smördegen ordentligt. PUH! Vilken utmaning! Jag fick iallafall berör för att jag satte smakerna ordentligt.

Oj va nervös jag va här på bilden nedan. Jag visste att jag hade lyckats med utmaningen, men skulle det räcka hela vägen till semifinal?

Nu var det nära!… Johan och Birgitta smakade på mina små båtar och gissa vad?… dom älskade mina små petit fourer. Som Birgitta sa, ”Där satt den!” Det kändes så underbart, och vid det läget var jag helt säker på att jag hade en säkrad plats till nästa avsnitt. Och vet ni vad… magkänslan stämde!

Nu säger vi ”Hej då” till Frankrike…

Och ”Hej” till en svensk och julig tradition, Pepparkakshus… Och Semifinal förstås! Wiiii!!!

Skriv kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *