INSTRUCTIONS

Triple Chocolate Cupcakes

Om du älskar choklad lika mycket som jag är det här ett måste!!! En härligt mörk chokladmuffins med vitchoklad toppad med en krämig och len mjölkchokladfrosting som smakar helt otroligt. Såå gott!

Muffins: Sätt ugnen på 175 grader. Ställ muffinsformar på en plåt. Hacka den vita chokladen.

I en skål rör samman vetemjöl, kakaopulver, bakpulver och salt. Ställ åt sidan.

Vispa ihop smör och socker så det blir vit och fluffigt, tar ca 3 minuter. Tillsätt ägg, ett i taget, och därefter vaniljsocker.

Rör försiktigt ner hälften av mjölblandningen. Häll sedan ner mjölk och resterande mjölblandning. Tillsätt varmt vatten och rör så allt precis går ihop. Häll ner den vita chokladen. Rör inte för mycket, ju mindre du rör desto fluffigare kommer muffinsen att bli.

Fyll varje muffinsform 3/4. Baka mitt i ugnen 15-20 minuter. Låt svalna ordentligt innan du spritsar på frostingen.

Mjölkchokladfrosting: Vispa smör så det blir fluffigt, tar ca 3 minuter. Tillsätt florsocker i 2 omgångar, vispa ordentligt. Tillsätt vaniljsocker och den smälta chokladen, vispa tills allt har gått samman ordentligt. Här kan du om du vill tillsätta en nypa salt för att bryta av det söta en aning. Fortsätt vispa tills frostingen är fluffig och len. Spritsa frostingen på muffinsen. Förvaras i kyl.

Betyg

( 0 Betyg )

INGREDIENTS