INSTRUCTIONS

Snickerskladdkaka

Det här är verkligen en kaka som har ALLT! Kladdkaka med jordnötter, snickerssmet med jordnötssmör, start (flingor) och kokos, som sedan avslutas med en chokladganache. Underbart!

Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en rund springform på ca 22-24 cm och lägg bakplåtspapper i botten.

Smält smöret i en kastrull. Häll ner strösocker och kakao. Rör om ordentligt. Blanda ner äggen, ett i taget och sedan vetemjöl och jordnötter.

Häll smeten i springformen och grädda mitt i ugnen på 175 grader i 18-20 minuter. Den ska fortfarande vara väldigt kladdig i mitten när man tar ut den. Låt svalna helt.

Blanda i hop alla ingredienser till snickerssmeten I en bunke och tryck ut över kladdkakan.

Sjud upp grädde i en kastrull och tillsätt den mörka chokladen, låt stå ett par minuter innan du rör om. Häll chokladganachen över snickerssmeten och ställ in i kylen minst 1 timme innan servering.

Betyg

( 0 Betyg )

INGREDIENTS