INSTRUCTIONS

Börja med att smula ner kladdkaka i botten av varje glas. Fördela sedan det starka kaffet. Ställ in i kyl medans du förbereder chokladmoussen.

-Chokladmousse-

Värm upp 1 dl av grädden i en kastrull. Ta kastrullen åt sidan när det precis börjar koka. Bryt ner den ljusa chokladen så den smälter i grädden. Låt blandningen svalna.

Vispa 2 dl av grädden fluffig.

Häll ner den avsvalad chokladgrädden i den vispade grädden. Vänd runt till en slät och fin mousse.

Spritsa eller häll moussen i glasen. Smula på lite mera chokladkaka.

Häll på ett lager av kolasåsen och toppa med flingsalt (eller vanligt salt).

Vispa den sista grädden. Spritsa eller klicka lite på varje dessert och toppa med chokladkulor. Ställ i kyl minst 1 timme innan servering.

Betyg

( 0 Betyg )

INGREDIENTS