INSTRUCTIONS

Choklad Cake Pops

Underbara små chokladklubbor som bara smälter i munnen. Kaka på en pinne som du lätt slänger ihop. Funkar att göra på vilken mjuk kaka som helst, allt från sockerkaka, kladdkaka, brownie m.m.

Finns även en youtube video på hur jag gör just dessa Cake Pops ➡️ https://youtu.be/_pFpBab0PTw

Rulla små runda bollar och lägg på bakplåtspapper. Smält chokladen och doppa pinnarna i lite choklad och tryck försiktigt ner i varje boll. Ställ in i kylen tills chokladen har stelnat och Cake popsen har blivit lite kalla, ca 15-20 minuter.

Nu är det bara att börja doppa dina Cake Pops i mjölkchoklad och dekorera med önskat strössel.
Du kan även om du vill hacka ner choklad eller tillsätta någon torkad frukt i smeten för att få en annan smak och struktur på dom.

 

Smula ner kakan i en skål och tillsätt övriga ingredienser (förutom chokladen). Blanda väl, helst med en köksassistent eller en elvisp.

Rulla små runda bollar och lägg på bakplåtspapper. Smält chokladen och doppa pinnarna i lite choklad och tryck ner i varje boll. Ställ in i kylen tills chokladen har stelnat.

Doppa varje Cake pop i choklad och dekorera med strössel. Förvara i kylen.

Betyg

( 0 Betyg )

INGREDIENTS