INSTRUCTIONS

En superenkel choklad- och kokosbar med endast 4 ingredienser och med mycket kokossmak, och dessutom helt vegansk 🙌🏼
Jag gjorde 6 st stora Bounty, men det går jättebra att göra 1 stor Bounty i en brödform istället.

Det här receptet är verkligen för kokosälskare 🤗

Börja med att mixa samman kokosflingor, kokosolja och florsocker till en kokoskräm, det tar ca 10 minuter i en matberedare. Du bör skrapa ner kokos från kanterna då och då så all kokos mixas ordentligt.

Smält chokladen försiktigt i en mikro eller över vattenbad.

Pensla formarna med ett tunt lager choklad. Ställ in i kyl för att stelna.

Fyll sedan formarna med kokoskrämen, ställ in i kylen för att stelna. Ta ut och täck den stelnade kokoskrämen med ett tunt lager choklad, och sedan in i kylen igen för att stelna.

Vänd försiktigt ut choklad- och kokosbarsen och ställ på galler. Häll den resterande chokladen över och skaka gallret försiktigt så chokladen droppar av ordentligt. Dra av chokladbarsen från gallret och ställ på bakplåtspapper för att stelna.

Betyg

( 0 Betyg )

INGREDIENTS